Tisztelt Partnerünk !

Szerződésünk értelmében szerződött partnerünkként, tájékoztatom Önt/Önöket, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679. számú kötelező és már hatályos Rendeletéről (A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról). Társaságunk, szerződés megfelelősége és a kapcsolattartás elősegítése céljából kezel személyes adatokat, így bizonyos esetekben adatkezelőnek, bizonyos esetekben adatfeldolgozónak minősülünk a szerződés ideje alatt és annak teljesítését követő nyolc év során. Az adatvédelmi megfelelőség érdekében beleegyezését kérjük a szerződés és munkakapcsolat során megismert személyes adatok kezeléséhez, nyilvántartásához és megőrzéséhez a teljesítést követő nyolc évig.
Hozzájárulása nélkülözhetetlen társaságunk számára, a szolgáltatásunk minőségének változatlan teljesítése érdekében. Kérjük, hogy az alábbi adatok kitöltésével igazolja hozzájárulását adatainak kezeléséhez, tárolásához.

Név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Rendezvény megnevezése:*
Rendezvény időpontja:*
Rendezvény helyszíne:*
Köszönjük, hogy nyilatkozatával hozzájárul az Európai Parlement és Tanács 2016/679. számú rendeletében megfogalmazott adatvédelmi előírások betartásához.