Hírek


Szept 16

Szept 13

Szept 13

EDDA Művek

Mostantól online is beszerezheted Edda művek-es termékedet!
www.eddashop.hu Aktív a webáruház!
Tovább

Szept 12

Edda művek hivatalos webáruház

Edda művek hivatalos webáruház Mostantól online is beszerezheted Edda művek-es termékedet! www.eddashop.hu
Tovább

Szept 10

Rádió M | MISKOLC

Edda Művek - Miskolc ?
#Edda #Miskolc
Tovább

Szept 10

"Amikor ide jövök, az úton minden miskolci emléket újraélek" – Az Edda Művekkel zárult az idei Sörfesztivál | Minap.hu

Az Edda Művek Magyarország egyik leghíresebb rockegyüttese. Az együttes magva 1973-ban alakult Griff néven, majd 1974-től Edda néven folytatták – ezt tekintjük a zenekar születési évének a „miskolci időszámítás” szerint, valamint ez év szeptemberében lett Pataky Attila az ....
Tovább

Szept 09

EDDA Művek koncert - Miskolc - Boon Programok

A Sörfesztiválon fellép az EDDA! Ne hagyja ki!
Tovább

Szept 09

Szabados Tibi Photography

?? EDDA Művek - Csorna Városnap 2018 ??

‼️ További képek, a Városnapról Csorna város Facebook oldalán ‼️

? Köszi, ha megosztod ?
Tovább

Szept 08Szept 01

Istvan Alapi The Guitar Player

Tegnap Szolnokon!!! ?????????????
Tovább

Aug 28

Photos from EDDA Művek's post

EDDA Művek - 33. Dalok a testnek, Dalok a léleknek dupla album itt kapható: Sziasztok ! Sokan kérdeztétek, mely töltőállomásokon lehet megvásárolni a dupla albumot. Így ismételten közzétesszük a MOL üzemanyagkutak listáját !
Tovább

Aug 28

MOL ÜZEMANYAGKUTAK

EDDA Művek - Dalok a testnek, Dalok a léleknek
Tovább

Aug 25

BARBA NEGRA

EDDA Művek: a videós összefoglaló után jöjjenek a képek is! De még milyen képek! ?: Dominikusz Photography
Tovább

Aug 25

Istvan Alapi The Guitar Player

Somfai Sanyi képei a tegnapi Edda buliról! Köszi Béla!!! ??????????
Tovább


Aug 24

HEVES-Pataky Attila: Az eddásokkal kerek a világ

Ezrek voltak kíváncsiak Hevesen az Edda Művek fellépésére augusztus huszadikán este. A főtéri színpad előtt a közönség ugyanúgy kívülről fújta a nagy Edda-klasszikusokat, mint maga a frontember, Pataky Attila. Az államalapítás ünnepén muzsikálni a dél-hevesi városban az é...
Tovább

Aug 22

EDDA Művek

HEVES - AUGUSZTUS 20 ! Köszönjük elsősorban NEKTEK, hogy ott voltatok, valamint Heves Város Önkormányzatának, a HEVES HÍRPORTÁLNAK, Jakab Tibornak és Faragó Zoltánnak a fotókat és Balogh Margónak a segítséget. https://www.facebook.com/pg/eddamuvek/photos/?tab=album&album_id=1886845688060027
TovábbAug 17

HammerWorld magazin

Gratulálunk!

Alapi István megkapta a Magyar Köztársaság Érdemkeresztjének Ezüst fokozatát “A hazai pop-rock, jazz és blues zenei életben betöltött szerepe magas szinvonalú előadóművészi tevékenysége elismeréseként.” Gratulálunk, büszkék vagyuk Rád!!!
Tovább

Aug 13

Óriási tömeg, hatalmas siker a Győrvári Sör és Csülök Fesztiválon | ZAOL

Látványos tűzijátékkal és Edda koncerttel zárult vasárnap este a Győrvári Sör és Csülök Fesztivál.
TovábbAug 09

Kolorcity - kolorcity - Nem voltak hűtlenek a fesztiválozók az Eddához

A 6. Kolorfesztivál nyolcadik napja sem múlt el zenei programok és Kölyöksziget nélkül Kolorcityben.
Tovább

Aug 09

Kolorcity

Frenetikus nagykoncertet adott a Kolorfesztiválon az Edda és a Pataky Művek a Csónakázó-tónál! Az esti fellépésekről készült fotóalbumot itt találod: www.kolorcity.hu és www.kolorline.hu :)
Tovább

Júl 30

Frenetikus koncertet adott az Edda a Révfeszten – VIDEÓVAL

Rendkívül jól sikerült fesztivált könyvelhetnek el a királyrévi Révfeszt szervezői. A program összehívta és összekovácsolta Mátyusföld és Csallóköz összes felnőtt generációját, az Edda Művek kétórás nagykoncertjén pedig több ezer ember tombolt önfeledten. https://muzsa.sk/zene/frenetikus-koncertet-adott-az-edda-a-revfeszten-n-videoval
Tovább


Júl 27

Pataky Attila: „Azt hazudtuk, Kunos Peti életben van”

Pataky Attila most úgy gondolja, előre meg volt írva Kun Péter – vagy ahogyan a rajongók ismerték, Kunos – végzete. A gitáros balesetével kapcsolatban különös részleteket mesélt.
Tovább

Júl 25

Photos from EDDA Művek's post

A gyönyörű Siklósi Vár kertje volt a mai koncerthelyszínünk
Tovább

Júl 22

Photos from EDDA Művek's post

Kelebia Kárpát Fesztivál
Tovább

Júl 21

Photos from EDDA Művek's post

Fürdőzés, napozás, eszem-iszom, na meg persze Edda művek koncert a Bogács-i Strandon
Tovább

Júl 16

Photos from EDDA Művek's post

EDDA Művek - DUPLA PLATINA !!! Óriási örömmel és hatalmas büszkeséggel tesszük közzé, hogy a Dalok a testnek, Dalok a léleknek dupla album, DUPLA PLATINA LEMEZ lett !!! Nagyon köszönjük nektek !
Tovább

Júl 16

Monoki Babfesztivál

A fesztivál zárásaként az EDDA Művek lépett színpadra, majd tűzijátékkal fejeződött be a két napos rendezvény. A hatalmas koncertek, hálás közönség ez a Monoki Babfesztivál.
Megköszönve a mindenkinek a közreműködést, jövőre a 7. Babfesztiválon találkozunk!!! :-)

(fotók: Varga Tamás)
Tovább


Júl 13

Nekem Süti

A hétvégén nagy megtiszteltetés érte a Nekem Süti Cukrászdát! Mi készíthettük Pataky Attila születésnapjára a tortát, melyet az Agárdi Popstrandon adtak át Neki és a képen jól látható, hogy meg is kóstolta fent a színpadon. Reméljük ízlett az EDDA frontemberének az általunk készített finomság. Ezúton is Boldog Születésnapot kívánunk! Köszönjük az Agárdi Popstrand üzemeltetőjének, hogy mi lehettünk a szerencsések!
Tovább


Júl 11

Rock FM 95.8

Kereken 25 évvel ezelőtt, 1993. július 10-én, mindössze 25 éves korában hunyt el Kun Péter, az Edda Művek briliáns tehetségű fiatal gitárosa, miután az agárdi Edda-tábor ideje alatt motorjával a 70-es út 47-es kilométerkövénél - máig tisztázatlan körülmények közt - halálos kimenetelű közlekedési balesetet szenvedett.

Emlékét örökre szívünkben őrizzük és lelkünkből szól ez a dal: https://www.youtube.com/watch?v=ZFVCLP1HYm4
Tovább

Júl 08

Üzleti bizalomépítés

„Láttam egy embert a tömegben, akinek mindkét lába hiányzott, de a 2 és fél órás koncert végén a Szellemvilág című dalnál konkrétan a kerekesszékkel együtt ugrált és énekelte, hogy Szálljunk fel, én is akarom…” – GONDOLATOK EGY KONCERT MARGÓJÁRA.
===========================
Tegnap este értettem meg, amit már annyiszor hallottam a művész barátaimtól, hogy milyen energiákat képes felszabadítani a több ezres lelkes tömeg, és miféle szellemi táplálékot tud adni a rajongók szeretete.

Edda koncerten jártam. De még milyen koncerten! Valóságos népünnepélyen! Eddig csak legendákat hallottam az Agárdi Pop Strandon tartott bulikról, tegnap azonban egy hirtelen ötlettől vezérelve magam is a részesévé váltam a több évtizedes hagyománynak.

3 éves korom óta rendszeres koncertlátogató ember vagyok. Nem elírás, valóban óvodás koromban voltam először a salgótarjáni sportcsarnokban élő zenés koncerten. Imádom a zenét, mindig is zenészek között mozogtam, mellettük szocializálódtam, a barátaim 80%-a is a művészvilághoz tartozik. Nálam többet biztos, hogy újságíró nem járt zenészekkel fellépésekre. Össze sem tudom számolni, mennyi koncertet láttam eddig életemben. Tehát van összehasonlítási alapom.
Olyat azonban, amit tegnap este Agárdon tapasztaltam, még soha senkinél nem láttam az elmúlt évtizedekben.

Mielőtt színpadra lépett volna a 44 esztendős zenekar, már a bejátszó dal kezdő taktusaira ütemes taps kezdődött és a buli végéig, 2 és fél óráig kitartott. Egyetlen pillanatra sem ült a buli, és ez óriási dolog.

Edda koncerten lenni ÉLETÉRZÉS. Én még tényleg nem láttam olyat, hogy a buli közben a sörért sorba álló sorban is egy emberként énekli mindenki az embertömegben, hogy “Minden hajnal övé marad, látja szállni a madarakat”...

A hátsó sorban észrevettem egy embert egy kerekes székben. Egyetlen lába sem volt, de a Szellemvilágra konkrétan a kocsival együtt ugrált és üvöltötte, hogy “Szálljunk fel, én is akarom”...

Pataky Attila 67 évesen 20 éveseket meghazudtolóan nyomja a showt, hamis hangok nélkül. Ez az ember annyit, de annyit ugrált a színpadon, amennyit anno még a legmenőbb ugrabugráló fiúzenekarok sem bírtak - mindezt egyetlen lihegés, “fújtatás” nélkül.

Az Edda minden kétséget kizáróan a legjobb magyar zenekar! Szintén minden kétséget kizáróan a legjobb magyar KONCERTZENEKAR is - CD minőségben szól a hangszeres élő zene -, az ország legjobb zenészeivel és a valaha élt legkarizmatikusabb frontemberrel!

Földimre, Alapi Istvánra különösen büszke vagyok! Ez az ember Pataky szavaival élve valóban a gitár Paganinije.
Gömöry Zsolt, Kicska László és Hetényi Zoltán pedig a többiekkel együtt valóban igazi rocksztárok, hangszereik mesterei. Pataky Gergő pedig méltó módon menetel a stafétáért, a közönség őt is imádta zenekarával és az édesapjával duettben előadott dalokkal együtt.

Nagyon régen nem jártam Edda koncerten. Talán engem is befolyásolt a bulvár. Talán én is tartottam a politizálástól, a dáridózástól vagy a földönkívüli témáktól. Butaság volt.
Nyoma sem volt egyiknek sem, csak az őszinte, tiszta rock and rollnak.

A rajongók azt mondták, tegnap este tulajdonképpen nem történt semmi különös, mert ez minden egyes koncerten így van.

Óriási dolog, amit Pataky 44 éve csinál. És már azt is értem, mi tartja fiatalon. Ez a szeretet-energia, amit a közönség ad, valóban csodákra képes. A dalok pedig teremtő erővel rendelkeznek. Ahogyan a vadonatúj, 33. dupla album 22 dala is. A hegyen túl c. opusz például annyi pozitív energiát ad, amennyit csak nagyon kevés szerzemény képes!

Szívből gratulálok mind a 6 embernek, és szívből ajánlom mindenkinek a koncertjeiket, mert lemezminőségben szólnak, Gyulai Zsolt barátomnak köszönhetően!

Kedves Bizalomépítő Barátaim, ritkán osztok meg koncert élményeket ezen az oldalon, de nézzétek el nekem, hogy kivételt tettem, ráadásul ilyen hosszan, mert a tegnap este hatása nagyon is lemodellezhető az üzleti élet bizalomépítésére is.
Ráadásul dolgoztam eleget a showbizben és a médiában ahhoz, hogy nyugodt szívvel példálózzak mind a művészvilág, mind az üzleti élet párhuzamában.

Mi szükséges egy minőségi üzleti kapcsolathoz? Hitelesség, maximális szaktudás az adott területen, bizalomépítés és bizalom megtartás, illetve elégedett partnerek mindkét oldalon.

Tegnap az Agárdi Pop Strandon az Edda koncerten minden adott volt ilyen szempontból.
Le a kalappal a szervező, Turbók János előtt is, aki külön könyvet érdemelne az életútja okán!

Gyerekkorom óta azt kutatom, mi a titka annak, aki nagy tömegekhez képes szólni és nagy tömegeket meg is tud mozgatni.

A zene az egyik legnagyobb energiaátvitel, és a legjobb töltődés. Ajánlom mindenkinek!

Sándor András
kommunikációs tréner, médiaszakember
www.sandorandras.hu
Webshop: www.solarlibro.hu

Fotó: https://www.facebook.com/eddamuvek/
Csikós István képei András Sándor tollából
Tovább

Júl 08

Photos from EDDA Művek's post

Köszönjük a Tiszafüred-i szuper közönségnek
Tovább

Júl 08

Információ

Köszönjük Agárd!!!
Tovább


Júl 07

Információ

Agárd kezdünk
Tovább

Júl 07

Információ

Verőfényes napsütés! Este pedig egy fergeteges Eddabuli! Lassan elkeszül a road-csapat!
Tovább

Júl 07

Információ

EDDA Művek - AGÁRD !!! Ma este magunkkal visszük azt a "néhány dal"-t, amit "CSAK MI TUDUNK..." GYERTEEEEEEK !!!
Tovább

Júl 07

Photos from EDDA Művek's post

MartFeszt Fotók: Varga Kata
Tovább