Kicska László (KICSI)

Születtem sokadik alkalommal, ezúttal Kicska László néven, az általunk Földnek nevezett bolygó Európaként ismert kontinensének közepe táján, a magyarok országának fővárosában, Budapesten.Keresztény időszámítás szerint az Úr 1966. évében, január hónap utolsó napján.

Rengeteg iskolába jártam, és hihetetlenül kiszélesítettem a látókörömet. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy mindenoldalúan harmónikusan fejlett, művelt, olvasott srác lett belőlem. Van 2 diplomám, kiskomám, és mindösszesen egyszer buktam meg, de ez sem szegte kedvem. Bátran ki merem mondani, a magamfajtából 12 egy tucat. Mindenesetre diplomák ide vagy oda, a lényeg, hogy jóképű vagyok. Művelt bárki lehet, csak tanulni kell. De mi szépek kevesen vagyunk!!!

A zene korán érdekelni kezdett, a Korán csak később. Ammanban vettem az elsőt, de sajna nem tudok arabul olvasni… Azért kezdem zenélni, mert azt hittem, a nagymenő zenészek gazdagok, és baromi jó csajokkal járnak. Az elméletem pénzügyi részében nagyot tévedtem… Mindenesetre a sör pénzbe kerül, így hát dolgoznom kellett. És az összes meló közül mégiscsak muzsikálni a legjobb!!!

Játszottam több zenekarban is. Ezek közül az Edda Művek az egyetlen, amely kultúrtörténeti szempontból is jelentős. Ráadásul, ha Eddára megyek, nem kell jegyet vennem, és hiába van tömeg, a színpadra csak öten mehetünk fel, így van elég helyem, nem lökdös senki. Bár a dobost és a billentyűs srácot alapból nem látom, mert mögöttem vannak, a zene meg baromi hangos, de mégis az Edda a csúcs!!!

A zene mellett érdekel még az alkohol, a tenisz, a foci, meg a csajok. Hetente hétszer iszom, háromszor teniszezem, a focit meg a csajokat – hajlott koromra tekintettel- már csak nézem… És a legfontosabb része az életemnek az utazás! Jegyezd meg, akkor tudsz csak igazán kikapcsolódni, ha a pincér nem magyarul kérdezi, hogy mit iszol…

És végül el kell mondanom, ha újra kezdhetném, sokkal hamarabb befejezném, és jobb ma egy veréb, mint holnap egy kolibri, és a hosszú élet titka, hogy nem szabad nehezet emelni!!!

Ui. A szakmai jellegű életrajzi információkat megtaláljátok discográfiával, biográfiával, stb. a wikipedián…